Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Luke Evans deelt trailer voor The Alienist

  •  
30-08-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Alienist
Zender TNT strikte een aantal bekende namen voor hun nieuwe moordmysterie The Alienist.
De serie wordt namelijk geproduceerd door Cary Fukunaga (bekend van het eerste seizoen van True Detective ) en heeft rollen voor Daniel Brühl (Inglourious Basterds), Luke Evans (Beauty and the Beast) en Dakota Fanning (Brimstone). The Alienist speelt zich af in het jaar 1896 en volgt de excentrieke psycholoog Laszlo Kreizler (Brühl), die een reeks gruwelijke moorden op jonge mannelijke prostituees op moet lossen. Hij krijgt hulp van John Moore (Evans), een illustrator voor de krant, en Sara Howard (Fanning), een jonge vrouw met de ambitie om de eerste vrouwelijke detective in New York te worden. The Alienist is een adaptatie van het boek van Caleb Carr. De regie was in handen van de Belgische filmmaker Jakob Verbruggen, bekend van Black Mirror en House of Cards.
De nieuwe trailer voor The Alienist werd door Evans onthuld op Twitter. De tv-première stond oorspronkelijk ingepland voor 2017, maar lijkt nu toch te zijn uitgesteld tot 2018.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief