Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Luck komt 1 november naar Ziggo

  •  
26-10-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
51 keer bekeken
  •  
Luck
De HBO-serie met Oscarwinnaar Dustin Hoffman speelt zich af in de wereld van het paardenrennen.
Luck werd bedacht door David Milch, die we kennen als de bedenker van NYPD Blue (er doken onlangs berichten op over een mogelijke doorstart) en Deadwood (dat straks een afsluitende tv-film krijgt). De dramaserie volgt personages die allemaal op één of andere manier gelinkt zijn aan een paardenrenbaan in Californië. De cast wordt aangevoerd door Dustin Hoffman en verder zijn er rollen voor Dennis Farina, John Ortiz, Richard Kind, Nick Nolte, Michael Gambon en Ted Levine. Michael Mann (Heat) regisseerde de pilot. Het eerste seizoen kreeg goede recensies en werd direct verlengd met een tweede reeks. De serie werd vlak voor het einde van de eerste reeks echter toch gecanceld, omdat HBO de veiligheid van de paarden tijdens de opnamen niet langer kon garanderen.
Luck verschijnt 1 november bij Ziggo Movies & Series. Het eerste en enige seizoen bestaat uit negen afleveringen. Bekijk onder de oude trailer van HBO Nederland.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief