Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Lucifer: vooruitblik op de laatste afleveringen

  •  
28-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Lucifer S03
In tegenstelling tot Brooklyn Nine-Nine en The Expanse heeft de serie helaas nog geen nieuwe zender gevonden.
En dus zouden de twee afleveringen van Lucifer die morgen op Netflix verschijnen wel eens de twee laatste episodes kunnen zijn. De afleveringen zijn 'stand alone' episodes, waarin twee losstaande zaken worden behandeld. In de eerste aflevering Boo Normal onderzoeken Lucifer (Tom Ellis) en het team de moord op een kinderpsychiater. Ella (Aimee Garcia) denkt ondertussen aan een geheim uit haar eigen kindertijd, waar een speciale vriendin van haar (Charlyne Yi uit House) bij betrokken is. In de tweede aflevering Once Upon a Time belandt Lucifer in een alternatieve wereld waarin Chloe (Lauren German) hem helemaal niet kent en waarin hij vrij is om zijn eigen keuzes te maken. De episode is het regiedebuut van Kevin Alejandro (Dan in de serie) en Neil Gaiman ( American Gods ) heeft een gastrol als de stem van God.
Beide afleveringen worden vanavond uitgezonden op de Amerikaanse televisie en verschijnen morgen (dinsdag 29 mei) op Netflix. Bekijk hieronder de previews.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief