Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Lucifer S04 nu officieel in productie

  •  
14-08-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
158 keer bekeken
  •  
Lucifer S03 poster
Tom Ellis, Lauren German en de rest van de cast hebben hun eerste draaidag er inmiddels opzitten.
De opnamen van het vierde seizoen van Lucifer duren nog tot december en de nieuwe afleveringen zullen vervolgens in 2019 op Netflix verschijnen. Waar seizoen drie maar liefst 26 afleveringen telde, zullen we het dit keer wel moeten doen met 'slechts' 10 episodes. De eerste aflevering heeft als titel 'Everything's Okay'. Lucifer volgt de gevallen engel Lucifer (Tom Ellis), die uit verveling de hel verlaat en besluit om op aarde een detective (Lauren German) te helpen met het oplossen van misdaden. De serie werd in Amerika uitgezonden door Fox, maar was op veel plekken in de rest van de wereld - waaronder Nederland - bijna gelijktijdig te volgen op Netflix. Toen Fox besloot om de serie na de derde reeks te cancellen, was Netflix er dan ook snel bij om alsnog een vierde seizoen te bestellen.
Lucifer is afkomstig uit de Sandman-strips van DC Comics. Het personage werd ooit bedacht door onder anderen Neil Gaiman , bekend van onder meer American Gods.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief