Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Love, Death + Robots krijgt een tweede seizoen

  •  
10-06-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Love, Death + Robots
Regisseur Jennifer Yuh Nelson (Kung Fu Panda 2) is aan boord gekomen om de nieuwe episodes te overzien.
Netflix maakte bekend dat Love, Death + Robots een tweede seizoen (zelf spreken ze over een 'volume two') zal krijgen. Jennifer Yuh Nelson komt als regisseur aan boord om de nieuwe afleveringen te overzien. Nelson werkte eerder aan de animatieserie Spawn van HBO en regisseerde de laatste twee Kung Fu Panda-films voor DreamWorks. Love, Death & Robots is afkomstig van producenten David Fincher ( Mindhunter ) en Tim Miller (Terminator: Dark Fate). Het eerste seizoen van de serie bestond uit achttien korte afleveringen, waarin telkens een nieuw verhaal, vaak NSFW, werd verteld. De reeks bestreek meerdere genres, en maakte gebruik van verschillende vormen van animatie: van traditionele 2D-animatie tot meer fotorealistische computeranimatie.
Hoeveel nieuwe afleveringen er komen en wanneer deze op Netflix verschijnen is nog niet bekend. Lees ook de recensie van vier afleveringen uit het eerste seizoen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief