Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Louis Theroux: Life on Edge te zien bij de NPO

  •  
27-10-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Louis Theroux: Life on Edge
Documentairemaker Louis Theroux blikt terug op de items en personen die hem het meest zijn bijgebleven.
Louis Theroux besloot tijdens de lockdown eens uitgebreid terug te blikken op 25 jaar aan tv-documentaires en het resultaat is binnenkort ook te zien bij de NPO. Theroux nam voor de serie contact met de mensen uit zijn programma's die hem door de jaren heen het meest zijn bijgebleven, om te kijken hoe het inmiddels met ze gaat. Verder bevat Life on Edge tevens interviews met Theroux zelf, plus persoonlijke homevideo's en items uit zijn nieuwsarchief. De eerste aflevering draait om mensen die in de problemen komen door andersoortige denkbeelden en in de tweede aflevering onderzoekt hij de duistere kant van plezier. Daarna blikt hij terug op zijn items over het Amerikaanse strafrechtsysteem en de slotaflevering staat in het teken van (verscheurde) families.
Louis Theroux: Life on Edge verschijnt op 20 november in zijn geheel op NPO Plus. De reeks is vanaf die datum eveneens wekelijks te volgen op NPO 3 en NPO Start.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief