Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Lord of the Rings-serie filmt in Nieuw-Zeeland

  •  
18-09-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
71 keer bekeken
  •  
The Lord of the Rings
Eerder werden ook de Lord of the Rings- en Hobbit-films van Peter Jackson opgenomen in Nieuw-Zeeland.
The Lord of the Rings keert terug naar Nieuw-Zeeland: vandaag maakte Amazon bekend dat hun op het werk van J.R.R. Tolkien gebaseerde serie net als de bioscoopfilms van Peter Jackson wordt opgenomen in Nieuw-Zeeland. De opnamen vinden de komende maanden plaats in Auckland. De tv-bewerking van The Lord of the Rings speelt zich af voor de gebeurtenissen in The Fellowship of the Ring. Een van de hoofdrollen is voor Will Poulter, bekend van de Black Mirror-film. Achter de schermen werden JD Payne en Patrick McKay aangesteld als scenaristen, en J.A. Bayona ( Jurassic World: Fallen Kingdom ) zal de eerste twee afleveringen regisseren. Amazon wil naar verluidt een miljard dollar spenderen aan het project, waarmee het de duurste serie ooit zou worden.
Wanneer The Lord of the Rings bij Amazon zal verschijnen is nog niet bekend. De vod-dienst zou plannen hebben voor vijf seizoenen, plus ook mogelijke spin-off's.
Foto credit: New Line Productions
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief