Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Lodge 49 start 7 augustus op Amazon

  •  
26-07-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Lodge 49
De nieuwe serie van zender AMC gaat een dag na de première in Amerika ook van start in Nederland.
Lodge 49 speelt zich af in Long Beach, Californië. Na de dood van zijn vader en het ineen storten van zijn familiebedrijf, is de optimistische lokale ex-surfer Dud (Wyatt Russell, de zoon van Kurt Russell en Goldie Hawn) een doelloos leven gaan leiden. Door stom toeval komt hij in aanraking met een broederschap geleid door Ernie (Brent Jennings), een sanitairverkoper van middelbare leeftijd en een zogenoemde ‘Luminous Knight’. Ernie verwelkomt Dud in een wereld van goedkoop bier, toegankelijke vriendschappen en mysteries die Duds oude leventje misschien nieuw leven in kunnen blazen. Peter Ocko (Pushing Daisies, The Office ) is de showrunner en Paul Giamatti ( Billions ) is één van de producenten. Bijrollen zijn er voor Sonya Cassidy ( Humans ), Linda Emond ( The Big Sick ) en Eric Allan Kramer (Mike & Molly).
Het eerste seizoen van Lodge 49 bestaat uit tien afleveringen. In Nederland gaat de serie op 7 augustus - één dag na de Amerikaanse première - van start op Amazon.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief