Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Lethal Weapon S03: Seann William Scott vervangt Clayne Crawford

  •  
13-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
89 keer bekeken
  •  
Lethal Weapon
Lethal Weapon krijgt een derde seizoen, maar één van de twee hoofdrolspelers keert niet terug.
Clayne Crawford (Martin Riggs in de serie) werd vorige week namelijk ontslagen naar aanleiding van misdragingen op de set. De makers hebben een vervanger gevonden in de vorm van Seann William Scott, die bekend is van films als American Pie, Road Trip en Dude, Where's My Car. Crawford wordt uit de serie geschreven en Scott zal aan de start van het derde seizoen geïntroduceerd worden als een nieuw personage. Roger Murtaugh wordt straks wederom gespeeld door Damon Wayans (My Wife and Kids). Het tweede seizoen van Lethal Weapon trok de laatste weken meer kijkers dan Lucifer ( dat werd gecanceld ) en Gotham (een vijfde seizoen is momenteel nog niet bevestigd). Lethal Weapon is gebaseerd op de gelijknamige filmreeks met Mel Gibson en Danny Glover.
Het tweede seizoen van Lethal Weapon is bij ons elke zondag te zien op Veronica. In Amerika is de finale al uitgezonden, in Nederland zijn er nog drie episodes te gaan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief