Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Legends of Tomorrow S04: vaste rol voor Matt Ryan

  •  
19-03-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
67 keer bekeken
  •  
Constantine Arrow
In het vierde seizoen gaan we meer zien van Matt Ryan als demonenjager / detective John Constantine.
Met ingang van het vierde seizoen van Legends of Tomorrow (het derde seizoen is nu wekelijks te zien op Netflix) maakt Ryan namelijk deel uit van de vaste cast. De door hem gespeelde incarnatie van John Constantine (het personage werd op het witte doek al gespeeld door Keanu Reeves) heeft een bijzondere voorgeschiedenis als het gaat om tv-verschijningen. In 2014 maakte Ryan zijn debuut als het personage in een Constantine tv-serie, die al na één seizoen door zender NBC werd stopgezet. In 2015 mocht Ryan toch weer eenmalig terugkeren als Constantine, dit keer door middel van een gastrolletje in de serie Arrow op The CW. Die gastrol werd zeer goed ontvangen en leidde tot een aantal gastoptredens in Legends of Tomorrow, dat zich afspeelt in het zogenoemde 'Arrowverse', en nu dus zelfs een vaste rol.
Het vierde seizoen van Legends is nog niet officieel bevestigd, maar men verwacht dat de serie (samen met Arrow, The Flash en Supergirl ) een verder vervolg krijgt.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief