Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Last Chance U: trailer voor derde reeks

  •  
20-06-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
57 keer bekeken
  •  
Last Chance U
De bejubelde sport-docu volgt dit keer het problematische football-team van een universiteit in Kansas.
Last Chance U volgt een aantal probleemjongeren en 'misfits', die een laatste kans krijgen om zich te bewijzen, zowel op het sportveld als in de klas. In de eerste twee seizoenen stond het American Football-team van een Community College in Mississippi centraal. We zagen hoe coach Buddy Stephens de studenten klaarstoomde voor de wedstrijden, terwijl ze daarnaast ook op academisch vlak begeleid werden. Het derde seizoen volgt echter een compleet nieuw team op een nieuwe universiteit. Deze keer reisden de makers af naar de staat Kansas, waar de Independence Community College Pirates - getraind door voormalig NFL-speler Jason Brown - gevolgd werden. Achter de schermen is alles grotendeels hetzelfde gebleven: de derde reeks werden opnieuw geregisseerd door Greg Whiteley.
Het derde seizoen van Last Chance U is vanaf 20 juli te zien op Netflix. Voor meer inspirerende verhalen over jonge football-spelers kun je terecht bij Coach Snoop.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief