Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Lady Gaga: Five Foot Two: de eerste teaser

  •  
09-09-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
54 keer bekeken
  •  
Lady Gaga
Netflix onthulde een eerste blik op hun aankomende documentaire over Lady Gaga.
De zangeres debuteerde de teaser zelf al tijdens een show in Canada, maar Netflix heeft hem inmiddels ook online gezet. In Lady Gaga: Five Foot Two neemt Gaga de kijker mee achter de schermen tijdens de making of van haar vijfde studioalbum Joanne. We zien niet alleen de opnamen van de muziek en de voorbereiding op de tour, maar ook alle hectiek die de release op persoonlijk vlak met zich meebrengt, inclusief de interacties met haar vrienden en familieleden. De ‘fly on the wall’ documentaire moet zo een ongefilterde blik geven op het leven van de zangeres, die overigens als actrice ooit een Golden Globe won voor haar bijrol in American Horror Story. De regie was in handen van Chris Moukarbel, bekend van de documentaires Banksy Does New York en Me at the Zoo.
Lady Gaga: Five Foot Two is vanaf 22 september te zien op Netflix. Bij de streamingdienst kun je nu ook kijken naar Whitney: Can I Be Me, een documentaire over Whitney Houston.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief