Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

'Laatste seizoen Veep verschijnt in 2019'

  •  
23-01-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Veep
Volgens acteur Matt Walsh gaat het zevende en laatste seizoen van Veep pas in 2019 in première op HBO.
Walsh vertelde tegenover het tijdschrift Entertainment Weekly dat de opnamen van de serie in augustus weer van start gaan, zodat actrice Julia-Louis Dreyfus voldoende tijd heeft om te herstellen. Vorig jaar werd bij de actrice borstkanker geconstateerd, maar inmiddels heeft ze haar behandeling er helemaal opzitten. Dreyfus won voor haar rol als (vice-)president Selina Meyer zes jaar op rij de Emmy voor Beste Actrice in een Komedie. HBO heeft de vertraging van het zevende seizoen van Veep nog niet officieel bevestigd, maar het zou in dat geval niet de enige HBO-serie zijn waarvan de terugkeer langer op zich laat wachten. Eind vorig jaar voorspelde Sophie Turner dat Game of Thrones pas in 2019 terug zou keren en dat werd begin deze maand door de zender bevestigd. Ook de Netflix-serie Stranger Things slaat waarschijnlijk een jaartje over.
Hoewel HBO dit jaar twee populaire series moet missen, kun je in dit filmpje zien welke series wel terugkeren in 2018. Zo volgen er binnenkort nieuwe afleveringen van Westworld, een serie die juist ontbrak in 2017.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief