Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

La Brea: tweede seizoen heeft datum bij SBS9

  •  
18-01-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
7533 keer bekeken
  •  
La Brea
De met Terra Nova vergeleken serie draait om een zinkgat dat mensen transporteert naar de oertijd.
Het tweede seizoen van La Brea , dat afgelopen september van start ging in Amerika, is in Nederland vanaf 24 februari te zien op SBS9. De scifi-serie, die vergeleken werd met onder meer Terra Nova , draait om een enorm zinkgat dat opduikt in Los Angeles en alle mensen, voertuigen en gebouwen die erin verdwijnen naar de oertijd transporteert. In de première van het tweede seizoen gaat Eve Harris (Natalie Zea uit The Following ) in deze oertijd op zoek naar haar zoon Josh, waarbij ze plots oog in oog komt te staan met een meedogenloze groep uit de prehistorie. La Brea werd bedacht en ontwikkeld door David Appelbaum, die eerder werkte aan The Mentalist en NCIS: New Orleans. Het tweede seizoen krijgt veertien afleveringen en dat zijn er vier meer dan het eerste.
Foto credit: NBC
Update: de première is inmiddels vervroegd naar 10 februari, waarbij er een dubbele aflevering te zien zal zijn op SBS9.
Update 2:  de première van Lea Brea S02 is uitgesteld en in plaats daarvan zal op 10 februari de serie Dan Brown's The Lost Symbol in première gaan.
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief