Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Killing Eve S02 vanaf 11 oktober bij Videoland

  •  
24-09-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Killing Eve S02 poster
Jodie Comer won afgelopen weekend een Emmy voor haar rol als de verleidelijke, maar dodelijke Villanelle.
Het tweede seizoen van Killing Eve is nu terug te kijken op NPO Start Plus, maar op 11 oktober wordt de reeks ook toegevoegd aan het aanbod op Videoland. In de thrillerserie raakt MI5-agente Eve Polastri (Sandra Oh) geobsedeerd door de dodelijke Villanelle (Jodie Comer), en die obsessie blijkt wederzijds te zijn. Bijrollen zijn er voor Fiona Shaw (True Blood) en Kim Bodnia ( The Bridge ). De vierde aflevering van het tweede seizoen speelt zich gedeeltelijk af in Amsterdam en bevat een gastrolletje van Roeland Fernhout. Killing Eve werd bedacht door Phoebe Waller-Bridge, die het afgelopen weekend meerdere Emmy's won voor haar andere serie Fleabag , hier te zien bij Amazon. Maar ook Killing Eve viel in de prijzen: Jodie Comer won het beeldje voor haar rol als Villanelle.
Killing Eve was met drie awards eerder al een grote winnaar bij de BAFTA's. En er werd eveneens een derde seizoen van de serie aangekondigd door BBC America.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief