Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Kijktips voor het weekend: Mentiras, Pieces of Her, Rico Verhoeven en meer

  •  
03-03-2022
  •  
leestijd 6 minuten
  •  
117 keer bekeken
  •  
Rico: Dream Big
Daarnaast gaat komende maandag het zesde seizoen van Outlander van start bij Ziggo.
Pieces of Her (vrijdag 04/03, Netflix) Dramaserie naar het boek van Karin Slaughter, waarin de jonge Andy (Bella Heathcote) tijdens een schietpartij een verborgen kant van haar moeder Laura (Toni Collette) ziet. Lees de recensie.
Mentiras (vrijdag 04/03, Netflix) Spaanse bewerking van de Britse thrillerserie Liar , waarin een succesvolle chirurg op een date gaat met een lerares, die hem na afloop ervan beschuldigd haar te hebben verkracht. Lees de recensie.
Meskina (vrijdag 04/03, Netflix) Nederlandse romkom waarin Maryam Hassouni te zien is als Leyla, een dertiger die geen man en kind heeft en daarom door haar omgeving bestempeld wordt als een zielig iemand. Bekijk de trailer en ons setbezoek.
Making Fun (vrijdag 04/03, Netflix) Komische realityshow waarin expert knutselaar Jimmy DiResta kinderen de meest nutteloze uitvindingen laat bedenken, die hij en zijn team daarna  zelf uitwerken tot semi-bruikbare voorwerpen.
The Invisible Thread (vrijdag 04/03, Netflix) Italiaanse dramafilm over een tiener die groot wordt gebracht door twee vaders. Hij besluit een documentaire over zijn familie te maken en wordt verrast door alle echte plotwendingen.
Legends of Tomorrow S07 (vrijdag 04/03, Netflix) Vervolg van het zevende seizoen van de serie gebaseerd op de DC Comics, waarin een groep door de tijd reizende superhelden onze wereld moeten beschermen tegen het kwaad.
The Peanut Butter Falcon (vrijdag 04/03, NPO Plus) Komische dramafilm over een jonge volwassene met het syndroom van Down, die een band opbouwt met een lokale visser (Shia LaBeouf) die op de vlucht is. Bekijk de trailer.
The Blacklist S09B (vrijdag 04/03, Videoland) Tweede deel van het negende seizoen van de misdaadserie waarin crimineel Raymond ‘Red’ Reddington (James Spader) jacht mag maken op de misdadigers die op zijn ‘blacklist’ staan.
Star Trek: Picard S02 (vrijdag 04/03, Amazon Prime Video) Star Trek -serie met Patrick Stewart als het personage dat hij eerder speelde in The Next Generation. Whoopi Goldberg is er dit seizoen ook weer bij. Lees de recensie.
Rico: Dream Big (vrijdag 04/03, Amazon Prime Video) Vierdelige documentaire over het leven en de ambities van Rico Verhoeven. We zien hoe de kickbokser zijn best doet om op het hoogste niveau te presteren. Bekijk de trailer.
The Boys: Diabolical (vrijdag 04/03, Amazon Prime Video) Animatieserie met verhalen uit de wereld van de superheldenserie The Boys. Elke aflevering heeft een geheel eigen tekenstijl en komt van een andere maker. Bekijk de trailer.
The Chelsea Detective (vrijdag 04/03, BBC First) Britse misdaadserie over detective Max Arnold (Adrian Scarborough) die met zijn partner (Sonita Henry) een reeks moorden in het Londense Chelsea onderzoekt. Bekijk de trailer.
Outlander S06 (maandag 07/03, Ziggo Movies & Series) Historische dramaserie over een verpleegster die na een tijdreis een romance beleeft met een Schotse vrijheidsstrijder en zich met hem vestigt in Amerika. Bekijk de trailer.
Top Dog (maandag 07/03, Ziggo Movies & Series) Zweedse misdaadserie waarin advocate Emily Jansson (Josefin Asplund) samen met een ex-gevangene zoekt naar de ontvoerde zoon van een zeer rijke zakenman. Lees de recensie.
Last One Standing (dinsdag 08/03, Netflix) Komische spelshow waarin Japanse komieken moeten acteren in een dramaserie met serieuze acteurs. Ze moeten daarbij veel improviseren en als hun grappen niet werken liggen ze eruit.
An Astrological Guide for Broken Hearts S02 (dinsdag 08/03, Netflix) Romantische serie uit Italië over een vrijgezelle vrouw die alle hoop is verloren, maar dan bevriend raakt met een charismatische man met kennis van astrologie.
Taylor Tomlinson: Look at You (dinsdag 08/03, Netflix) Na Quarterlife-crisis keert Taylor Tomlinson terug naar Netflix met een tweede special, waarin de comédienne praat over onder andere uit elkaar gaan en haar therapiesessies.
Autumn Girl (dinsdag 08/03, Netflix) Poolse dramafilm over tv-icoon Kalina, die in de jaren zestig op het toppunt van haar populariteit is. Ze moet echter opboksen tegen een functionaris die haar hele carrière dreigt te gaan ruïneren.
The Witchfinder (dinsdag 08/03, BBC Two) Komische serie van de mensen achter de Alan Partridge -reeks, waarin de erg zelfingenomen heksenjager Gideon Bannister een van hekserij verdachte vrouw vervoert. Bekijk de trailer.
The Last Kingdom S05 (woensdag 09/03, Netflix) Historische dramaserie waarin Uthred de taak heeft gekregen om de bastaardzoon van koning Edward te beschermen. Na deze slotreeks volgt er ook nog een film. Bekijk de trailer.
Queen of the South S05 (woensdag 09/03, Netflix) Misdaaddrama waarin een vrouw (Alice Braga) zich na de brute moord op haar vriend omhoog weet te werken tot een grote speler in de drugswereld. Slotseizoen. Bekijk de trailer.
Queer Eye Germany (woensdag 09/03, Netflix) Duitse incarnatie van de enorm populaire Amerikaanse realityshow waarin vijf queer mannen een aantal ongelukkige mensen helpen hun chaotische levens weer op orde te krijgen.
The Andy Warhol Diaries (woensdag 09/03, Netflix) Zesdelige documentaire waarin het leven van kunstenaar Andy Warhol centraal staat. Met hulp van computertechnieken wist men zelfs zijn stem na te bootsen. Bekijk de trailer.
The Bombardment (woensdag 09/03, Netflix) Deense dramafilm waarin de levens van een aantal inwoners van Kopenhagen verstrengeld raken, als er tijdens een bombardement in de oorlog per ongeluk een school wordt geraakt.
Byron Baes (woensdag 09/03, Netflix) Australische realityserie waarin een aantal influencers zich verzamelen aan Byron Bay om te genieten van de warme stranden en de creatieve sfeer, waarbij de kijker hen op de voet kan volgen.
Black Monday S03 (woensdag 09/03, Ziggo Movies & Series) Komische dramaserie over de crash van Wall Street in de jaren tachtig en de beurshandelaars die weer omhoog klimmen. Don Cheadle vertolkt een van de hoofdrollen.
Transplant S02 (woensdag 09/03, Ziggo Movies & Series) Ziekhuisserie over een man die in zijn thuisland Syrië werkte als SEH-arts, maar door de oorlog naar Canada moest vluchten, waar hij zijn medische carrière weer hervat.
This Is Us (woensdag 09/03, Disney+) Tranentrekkende dramaserie die zich voltrekt binnen verschillende tijdlijnen en onder andere draait om een jong echtpaar in de jaren tachtig en hun drie kinderen in de toekomst. Lees hier meer.
Love, Life & Everything in Between (donderdag 10/03, Netflix) Komische dramaserie uit het Midden-Oosten die het anthologie-format hanteert en verschillende verhalen vertelt over liefde en relaties, met ook veel zwarte humor.
Kotaro Lives Alone (donderdag 10/03, Netflix) Japanse animatieserie gebaseerd op een mangastrip. Het verhaal volgt een eenzaam jongetje in een enorm flatgebouw die vriendschap sluit met een kunstenaar die langs hem woont.
Exit (donderdag 10/03, NPO 3) Tragikomische serie uit Noorwegen over vier vrienden die in Oslo in de financiële sector werken en daarnaast hun grenzen opzoeken op het gebied van seks, drank en drugsgebruik. Lees hier meer.
Dalgliesh (donderdag 10/03, NPO Plus) Misdaadserie die zich afspeelt in de jaren zeventig en draait om inspecteur Adam Dalgliesh (Bertie Carvel uit Doctor Foster ). Vanaf 15 maart wekelijks te zien op televisie. Bekijk de trailer.
Yellowjackets (woensdag 10/03, Ziggo Movies & Series) Dramaserie over tieners die met een vliegtuig neerstorten in de Canadese wildernis. Ook volgen we een aantal overlevenden in de jaren na dit hevige ongeluk. Bekijk de trailer.
Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Elke vrijdag de nieuwe series en films in je inbox. Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief