Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Kijktips voor het weekend: Like Father, The Wire en meer

  •  
03-08-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Like Father
Netflix voegt vandaag een film met Kristen Bell en Kelsey Grammer toe en Videoland pakt morgen uit met alle seizoenen van The Wire. Na het weekend volgen Once Upon a Time S07 (Ziggo en Videoland), plus de première van Better Call Saul S04 (Netflix).
Like Father (vandaag 03/08, Netflix) Komische dramafilm waarin Rachel (Kristen Bell uit Veronica Mars) plots met haar vader (Kelsey Grammer uit Frasier) zit opgescheept aan boord van een gigantisch cruiseschip. Bekijk de trailer
Cocaine Coast (vandaag 03/08, Netflix) Drugsdrama dat zich afspeelt in de jaren tachtig. Een visser uit Spanje wordt een grote cocaïnesmokkelaar, nadat hij Latijns-Amerikaanse drugsleveranciers de toegang verschaft tot Europa.
I Am a Killer (vandaag 03/08, Netflix) Controversiële docu-serie uit Engeland. In I Am a Killer mogen ter dood veroordeelde moordenaars voor de camera hun verhaal doen. Ze leggen uit wat ze destijds precies hebben gedaan en waarom.
Verliefd op Ibiza (vandaag 03/08, Videoland) De bioscoophit uit 2013 kreeg later dat jaar ook een kortstondig vervolg op televisie. Er kwamen acht afleveringen, waarin ook een aantal van de acteurs uit de speelfilm opnieuw te zien waren.
Flavors of Youth (zaterdag 04/08, Netflix) Internationale versie van de romantische anime-film uit Azië. We zien drie korte verhalen, onder meer over een verwelkende schoonheid op zoek naar zichzelf en over een bitterzoete eerste liefde.
The Wire (zaterdag 04/08, Videoland) Vanaf morgen kunnen ook abonnees van Videoland een kijkje nemen in de (onder)wereld van Baltimore, want dan worden alle vijf de seizoenen van The Wire beschikbaar gesteld. Bekijk de trailer
Animals S03 (zaterdag 04/08, Ziggo) Komische animatieserie van HBO over allerlei dieren die gedijen in het unieke en onaangename ecosysteem van New York. Zo zien we er onder meer smoorverliefde duiven en feestvierende ratten.
T@gged S03 (zondag 05/08, Videoland) Drie tienermeiden worden opgezogen in het spel van een door social media geobsedeerde killer. Een van hen wordt gespeeld door Katelyn Nacon, die we kennen als Enid in The Walking Dead.
Once Upon a Time S07 (maandag 06/08, Videoland en Ziggo) Videoland en Ziggo stellen maandag alle zeven seizoenen van Once Upon a Time beschikbaar. Daarmee zijn ze Netflix - dat enkel de eerste zes seizoenen aanbiedt - een stapje voor.
Better Call Saul S04 (dinsdag 07/08, Netflix) Vanaf dinsdag zie je op Netflix elke week een nieuwe aflevering van Better Call Saul. Bekijk de trailer voor het vierde seizoen. De prequel op Breaking Bad is ook al zeker van nog een vijfde reeks.
Lodge 49 (dinsdag 07/08, Amazon) Nieuwe serie van AMC die in Nederland wekelijks te volgen is bij Amazon Prime. Wyatt Russell (zoon van Kurt) speelt een doelloze surfer die in aanraking komt met een broederschap. Bekijk de trailer
Chicago Med S03 (woensdag 08/08, Fox) De dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis in Chicago en de moedige artsen die de boel bij elkaar proberen te houden. Start van het derde seizoen van de serie van Dick Wolf.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief