Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Kijktips voor het weekend: La Casa de Papel, Billie Eilish en Flikken Rotterdam

  •  
02-09-2021
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
Happier Than Ever: A Love Letter to Los Angeles
Verder komt op woensdag het tweede seizoen van de Belgische serie Into the Night naar Netflix.
La Casa de Papel S05 (vrijdag 03/09, Netflix) Eerste vijf afleveringen van het slotseizoen van de Spaanse misdaadserie over een complexe bankoverval. De volgende vijf afleveringen verschijnen begin december. Lees de recensie.
Dive Club (vrijdag 03/09, Netflix) Australische tienerserie over een groep jonge duikers die actief zijn aan de kustlijn van Cape Mercy. Ze onderzoeken een reeks aanwijzingen nadat een van hen op mysterieuze wijze is verdwenen.
Flikken Rotterdam S05 (vrijdag 03/09, NPO 1) Spin-off van de serie Flikken Maastricht, waarin nu de havenstad Rotterdam wordt gebruikt als de plek van handeling. Ook wekelijks vooruit te kijken op NPO Plus. Bekijk de trailer.
Cinderella (vrijdag 03/09, Amazon Prime Video) Moderne uitvoering van het sprookje met Camila Cabello in de titelrol. Idina Menzel (Elsa in Frozen) speelt de stiefmoeder en verder is ook Billy Porter (Pose) te zien. Bekijk de trailer.
Happier Than Ever: A Love Letter to Los Angeles (vrijdag 03/09, Disney+) Concertfilm waarin Billie Eilish de nummers van haar nieuwe album speelt in de Hollywood Bowl. Verder bevat de film tevens animaties. Bekijk de trailer.
Endeavour Morse S07 (zaterdag 04/09, NPO 2) Prequel op Inspector Morse, waarin we de detective zien als jongeling in de jaren zestig. De zevende reeks speelt zich inmiddels af aan het begin van de jaren zeventig. Lees de recensie.
Countdown (maandag 06/09, Netflix) Documentaireserie van de maker van The Last Dance, over de bemanning van de eerste commerciële ruimtevlucht, waarvan de lancering plaatsvindt op woensdag 15 september. Bekijk de trailer.
Criminal Minds (maandag 06/09, Videoland) Misdaadserie over een speciale eenheid van de FBI die zich specialiseert in de psyche van criminelen. Alle seizoenen worden beschikbaar gesteld, inclusief het vijftiende en laatste seizoen.
Obama: In Pursuit of a More Perfect Union (maandag 06/09, Ziggo Movies & Series XL) Driedelige documentaire over de persoonlijke en politieke reis van voormalig president van Amerika Barack Obama. Bekijk de trailer.
Billions S05 (maandag 06/09, Ziggo Movies & Series) Dramaserie over de vete tussen het financiële genie Bobby Axelrod (Damian Lewis) en openbaar aanklager Chuck Rhoades (Paul Giamatti). Wekelijks te zien. Bekijk de trailer.
On the Verge (dinsdag 07/09, Netflix) Komische dramaserie met onder meer Elisabeth Shue en Julie Delpy over de hechte vriendschap tussen vier vrouwen van middelbare leeftijd. Delpy was ook schrijver en regisseur. Bekijk de trailer.
Being James Bond (dinsdag 07/09, Apple TV+) Filmstudio MGM werd overgenomen door Apple en zij komen nu voor de bioscooppremière van No Time to Die met een documentaire over Daniel Craig en zijn rol als de Britse spion.
The Circle S03 (woensdag 08/09, Netflix) Competitieve realityshow waarin alle deelnemers onderling met elkaar kunnen communiceren via digitale profielen en geacht worden elkaar te ranken, waarbij de winnaar een geldprijs krijgt.
Into the Night S02 (woensdag 08/09, Netflix) Belgische thriller met een internationale cast, over een ramp waarbij de zon de aarde vernietigt. De passagiers van een nachtvlucht schuilen nu in een bunker in Bulgarije. Bekijk de trailer.
Vinterviken (woensdag 08/09, Netflix) Zweedse dramafilm over twee jongeren in dezelfde stad die uit totaal verschillende milieus komen. Is hun hartstochtelijke liefdesrelatie bestand tegen alle problemen die daarbij komen kijken?
American Horror Stories (woensdag 08/09, Disney+) Spin-off van American Horror Story, waarin nu in elke aflevering een nieuw verhaal wordt verteld. Veel gezichten uit de originele serie duiken weer opnieuw op. Bekijk de trailer.
Doogie Kamealoha (woensdag 08/09, Disney+) Familiedrama over een tiener die een grote medische carrière tegemoet gaat. De serie is een remake van Doogie Howser, waarin destijds Neil Patrick Harris te zien was. Bekijk de trailer.
Les Femmes et L’assassin (donderdag 09/09, Netflix) Franse documentaire over een reeks moorden in het Parijs van de jaren negentig. Een lokale politiecommissaris en de moeder van een van de slachtoffers gaan op onderzoek uit.
Blood Brothers: Malcolm X & Muhammad Ali (donderdag 09/09, Netflix) Documentaire over de bijzondere band tussen activist Malcolm X en bokser Muhammad Ali. Wantrouwen en veranderende idealen zorgen voor een breuk.
Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Elke vrijdag de nieuwe series en films in je inbox. Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief