Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Kijktips voor het weekend: Killing Eve, Glee, Dope en nog veel meer

  •  
27-06-2019
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
Killing Eve S02 poster
Na het weekend gaat The Rook, met daarin een rol voor Barry Atsma, in première bij Ziggo en op donderdag verschijnt het derde seizoen van Stranger Things bij Netflix.
Shaft (vandaag 28/06, Netflix) Samuel L. Jackson wordt vergezeld door een oudere Shaft (Richard Roundtree) en een jongere Shaft (Jessie T. Usher) in dit vervolg dat exclusief naar Netflix komt. Bekijk de trailer.
Family Business (vandaag 28/06, Netflix) Komische serie uit Frankrijk, waarin een mislukte ondernemer hoort dat wiet legaal wordt en besluit de slagerij van zijn vader om te bouwen tot coffeeshop. Bekijk de trailer.
Paquita Salas S03 (vandaag 28/06, Netflix) Komische serie uit Spanje over Paquita Salas, die lang geleden als agent werkte voor de grootste artiesten. Nu is ze aan lager wal geraakt en zoekt ze naar nieuwe sterren.
RuPaul's Drage Race: All Stars S04 (vandaag 28/06, Netflix) Spin-off van RuPaul's Drag Race waarin deelnemers uit de originele serie weer terugkeren om te strijden voor een plek in de Drag Race Hall of Fame.
7Seeds (vandaag 28/06, Netflix) Japanse animatieserie gebaseerd op een mangastrip. Natsu ontwaakt in een postapocalyptische wereld en blijkt deel uit te maken van een programma dat de mensheid moet redden.
O Escolhido (vandaag 28/06, Netflix) Thrillerserie uit Brazilië, waarin drie jonge artsen naar een afgelegen dorp worden gestuurd om mensen in te enten, en ontdekken dat de gemeenschap grote geheimen bewaart.
Dope S03 (vandaag 28/06, Netflix) Amerikaanse documentaireserie, waarin een nieuwe kijk wordt gegeven op de 'war on drugs', bezien vanuit het perspectief van de drugsverslaafden, de dealers en de politie.
Exhibit A (vandaag 28/06, Netflix) Amerikaanse 'true crime' serie waarin de forensische wetenschap onder de loep wordt genomen. We zien hoe pseudo-wetenschappelijke methodes misbruikt worden.
Instant Hotel S02 (vandaag 28/06, Netflix) Australische realityshow met een wedstrijdelement. Teams van huiseigenaren strijden om de titel 'Best Instant Hotel' en moet daarbij elkanders huizen beoordelen.
Bulletproof (zaterdag 29/06, NPO 3) Britse misdaadserie over twee beste vrienden die in Londen werken als politiepartners. Werd geïnspireerd door Amerikaanse films als Bad Boys en Lethal Weapon. Bekijk de trailer.
Glee (zondag 30/06, Netflix) Komische serie over het wel en wee van een aantal jongeren in een zanggroepje, met rollen voor Jane Lynch en Matthew Morrison. Alle seizoenen worden beschikbaar gesteld. Bekijk de trailer.
Killing Eve S02 (zondag 30/06, NPO Start Plus) Thriller over de complexe relatie tussen de verveelde agente Eve (Sandra Oh) en de dodelijke Villanelle (Jodie Comer). Ook elke week te zien op NPO 3. Lees de recensie.
Katherine Ryan: Glitter Room (maandag 01/07, Netflix) Katherine Ryan stond met Glitter Room vier weken lang in het Garrick Theatre in Londen en de Canadees-Ierse comédienne komt nu met een tv-registratie.
The Rook (maandag 01/07, Ziggo) Spionagedrama met Barry Atsma, over een geheime dienst voor mensen met superkrachten. Een jonge vrouw met geheugenverlies was ooit werkzaam voor de dienst. Bekijk de trailer.
New Amsterdam (maandag 01/07, Ziggo) Ziekenhuisdrama met Ryan Eggold, bekend van The Blacklist. Hij speelt een onconventionele dokter die een oud ziekenhuis in New York moet gaan 'genezen'. Bekijk de trailer.
Castle (maandag 01/07, Ziggo en Videoland) Luchtige misdaadserie over een agente (Stana Katic) die plots zit opgescheept met een onvolwassen schrijver (Nathan Fillion). De volledige serie is te zien. Bekijk de trailer.
Divorce (dinsdag 02/07, Ziggo) Serie over de rommelige echtscheiding van Frances (Sarah Jessica Parker) en Robert (Thomas Haden Church). Zes afleveringen in totaal, elke week een nieuwe aflevering. Bekijk de trailer.
Riviera S02 (donderdag 04/07, Videoland) Nadat haar rijke man om het leven komt, belandt Georgina Clios (Julia Stiles) in een gevaarlijke onderwereld. Misdaaddrama van Neil Jordan (The Borgias). Bekijk de trailer.
Stranger Things S03 (donderdag 04/07, Netflix) De nieuwe afleveringen spelen zich af in de zomer van 1985. De kinderen genieten van hun vakantie, maar alle rust is natuurlijk van zeer korte duur. Bekijk de trailer.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief