Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Kijktips voor het weekend: Formula 1, All the Bright Places, Queen Sono en meer

  •  
27-02-2020
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
Formula 1: Drive to Survive S02
Na het weekend verschijnt Private Practice, een spin-off van Grey's Anatomy, bij Ziggo en Videoland.
Unstoppable (vrijdag 28/02, Netflix) Mexicaanse dramaserie ook bekend als Desenfrenadas. Een groep vriendinnen gaat op een roadtrip, maar een onverwachte passagier zorgt voor veel onrust. Lees de recensie.
Queen Sono (vrijdag 28/02, Netflix) De eerste Netflix Original uit Afrika volgt een vrouw (Pearl Thusi uit Quantico) die in de jaren na de dood van haar moeder is uitgegroeid tot een gewiekste spionne. Lees de recensie.
Formula 1: Drive to Survive S02 (vrijdag 28/02, Netflix) Documentaireserie over de racers en teambazen die actief zijn in de Formule 1. Dit seizoen zijn Mercedes en Ferrari voor het eerst van de partij. Bekijk de trailer.
Restaurants on the Edge (vrijdag 28/02, Netflix) Realityshow waarin experts op het gebied van voeding en design slechtlopende restaurants op fraaie locaties proberen te helpen door ze te koppelen aan de lokale cultuur.
All the Bright Places (vrijdag 28/02, Netflix) Romantische dramafilm waarin Elle Fanning na de dood van haar zus steun vindt bij klasgenoot Justice Smith, die zelf ook kampt met de nodige problemen. Lees de recensie.
The Endless Trench (vrijdag 28/02, Netflix) Waargebeurde dramafilm uit Spanje over een man die zich uit angst voor vergelding ten tijde van burgeroorlog dertig jaar lang verschuilt in zijn eigen huis. Lees de recensie.
Siempre Bruja S02 (vrijdag 28/02, Netflix) Nieuwe afleveringen van de Colombiaanse serie over een 17 e -eeuwse heks die door de tijd naar de toekomst reist, en daar enorm moet wennen aan de hedendaagse maatschappij.
Toy Boy (vrijdag 28/02, Netflix) Spaanse thrillerserie waarin een veroordeelde stripper na zeven jaar weer eventjes vrijkomt, en wil bewijzen dat zijn oude minnares hem liet opdraaien voor de moord op haar echtgenoot. Lees de recensie.
Amit Tandon: Family Tandoncies (vrijdag 28/02, Netflix) Special van de Indiase komiek en acteur Amit Tandon, die het heeft over uitgebluste huwelijken en de onrechtvaardigheden van het hedendaagse ouderschap.
Endeavour Morse S07 (vrijdag 28/02, NPO Start Plus) Het zevende seizoen van de Britse crimi speelt zich af aan het begin van de jaren zeventig. Morse en zijn collega’s trachten weer nieuwe misdrijven op te lossen.
Arashi’s Diary: Voyage (zaterdag 29/02, Netflix) Twee nieuwe afleveringen van de serie over de Japanse band Arashi. Twintig jaar na hun debuut slaan de leden nieuwe wegen in om te laten zien wat ze allemaal kunnen.
Velvet Coleccion: Grand Finale (zondag 01/03, Netflix) De grote afsluiter van de Spaanse serie speelt zich af tijdens de kerst van 1969, waarbij de verkoop van het modehuis Velvet oud en nieuw personeel samenbrengt.
Costa! de serie (zondag 01/03, Netflix) Het vervolg op de gelijknamige film volgt de verdere avonturen van de ‘proppers’ van een populaire nachtclub op Salou, waarbij veel castleden uit de film mee overstapten naar televisie.
Reverie (zondag 01/03, Ziggo) Technologische thriller over een voormalig onderhandelaar bij gijzelingen (Sarah Shahi uit Person of Interest) die voor haar werk mensen terughaalt uit een virtuele simulatie. Bekijk de trailer.
Nieuw Zeer (zondag 01/03, NPO 3) Sketchshow waarin gevoelige onderwerpen (van klimaat tot #MeToo) op een humoristische manier behandeld worden. We zien we onder anderen Ilse Warringa uit De Luizenmoeder.
Private Practice (maandag 02/03, Ziggo en Videoland) Spin-off van Grey’s Anatomy met Kate Walsh, die opnieuw gestalte geeft aan Dr. Addison Montgomery. Alle seizoenen (ruim 100 afleveringen) zijn te zien.
Taylor Tomlinson: Quarter-Life Crisis (dinsdag 03/03, Netflix) Avondvullende show van comédienne Taylor Tomlinson, die zich als twintiger te oud vindt voor feestjes, maar te jong voor een burgerlijk gezinsleven.
Anne+ S02 (dinsdag 03/03, NPO Start Plus) Coming of age-serie over het (liefdes)leven van een lesbische twintiger (Hanna van Vliet) in Amsterdam. Ook wekelijks te zien op NPO 3 en NPO Start. Bekijk de trailer.
Castlevania S03 (donderdag 05/03, Netflix) Animatieserie gebaseerd op de videogames van Konami, met Richard Armitage als de stem van vampierjager Trevor Belmont. Het verhaal is van striplegende Warren Ellis.
Love is Blind: Reunion Special (donderdag 05/03, Netflix) De datingshow van Nick en Vanessa Lacey keert terug voor een speciale aflevering. We zien welke koppels nog bij elkaar zijn, waarna er ook wordt teruggeblikt.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief