Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Kijktips voor het weekend: El Chapo, Orange is the New Black en meer

  •  
27-07-2018
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
El Chapo S02
Netflix komt vandaag met het zesde seizoen van Orange is the New Black en het derde seizoen van El Chapo. Na het weekend volgen de laatste afleveringen van Teen Wolf.
Orange is the New Black S06 (vandaag 27/07, Netflix) Na de revolte worden veel van de personages overgeplaatst naar een 'super max' locatie, waar ze te maken krijgen met nieuwe gevangenen en een FBI-onderzoek. Lees de recensie
The Bleeding Edge (vandaag 27/07, Netflix) Zijn de technologische ontwikkelingen die onze levens zouden moeten redden ons niet stiekem aan het vermoorden? Je ziet het in deze controversiële documentaire over de medische sector.
El Chapo S03 (vandaag 27/07, Netflix) Laatste seizoen van de dramaserie over de beruchte El Chapo, die onlangs ook aan bod kwam in Drug Lords. In de derde reeks wil hij zijn handel uitbreiden over vijf continenten. Bekijk de trailer
Welcome to the Family (vandaag 27/07, Netflix) Een man komt te overlijden, waarna zijn dochter en zijn ex-vrouw zijn dood verborgen proberen te houden omdat ze niet voorkomen in zijn testament. Komedieserie afkomstig uit Spanje.
Roman Empire S02 (vandaag 27/07, Netflix) Combinatie van documentaire en historisch epos, waarin de gewelddadige heerschappijen van keizers in het oude Rome aan bod komen. Sean Bean (Game of Thrones) is de vertelstem.
Extinction (vandaag 27/07, Netflix) Scifi-film met Michael Peña, die onlangs werd gecast in het vierde seizoen van Narcos. Hij speelt een man wiens visioenen van een verwoeste wereld werkelijkheid lijken te worden. Bekijk de trailer
The Worst Witch S02 (vandaag 27/07, Netflix) Verfilming van de kinderboeken van Jill Murphy. Bella Ramsey (de kleine maar dappere Lyanna Mormomt in Game of Thrones) is een onhandige leerling op een school voor heksen.
Imposters (vandaag 27/07, Videoland) Komische dramaserie met Inbar Lavi in haar eerste hoofdrol. Ze speelt een oplichtster die mannen verleidt, om ze vervolgens achter te laten met een gebroken hart en een lege bankrekening.
Eat.Race.Win. (vandaag 27/07, Amazon)  Docu-serie over Hannah Grant, de eerste vrouwelijke chef-kok van de wielerronde de Tour de France. De zes afleveringen verschijnen vandaag tergelijkertijd met haar nieuwe kookboek.
The Simpsons S29 (zaterdag 28/07, Fox) Het meest recente seizoen van The Simpsons (21 afleveringen) wordt in één dag uitgezonden. De reeks bevat een gastrol van Nikolaj Coster-Waldau (Game of Thrones). Lees hier meer
En de kijktips voor na het weekend.....
A Very Secret Service S02 (maandag 30/07, Netflix) Opnieuw twaalf afleveringen van de komische dramaserie uit Frankrijk. Begin jaren zestig gaat André Merlaux (Hugo Becker) aan de slag voor de Franse geheime dienst.
Teen Wolf S06B (dinsdag 31/07, Netflix) Scott McCall (Tyler Posey) probeert zijn leven als middelbare scholier te combineren met een bestaan als weerwolf. De tien nieuwe afleveringen zijn de allerlaatste van de serie als geheel.
De Dag (woensdag 01/08, Ziggo) De Vlaamse thriller De Dag belicht een bankoverval van twee kanten: het perspectief van de gijzelaars en criminelen wordt telkens afgewisseld met het perspectief van de politie en omstanders. Bekijk de trailer
Dark Matter S03 (woensdag 01/08, Videoland) In de 27ste eeuw worden zes mensen plots wakker aan boord van een verlaten ruimteschip, zonder dat ze weten hoe ze daar terecht zijn gekomen. Derde en laatste seizoen van de sciencefictionserie.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief