Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Kijktips voor het weekend: Cold Feet, Black Mirror-film en Les Misérables

  •  
28-12-2018
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
50 keer bekeken
  •  
Les Misérables
Dit weekend blijft het rustig, maar op nieuwjaarsdag verschijnen er nieuwe seizoenen van The Bridge (Videoland en Netflix) en How to Get Away with Murder (Netflix).
Black Mirror: Bandersnatch (vandaag 28/12, Netflix) Filmversie van de Netflix-serie, met Fionn Whitehead en Will Poulter. Het verhaal speelt zich af in 1984 en volgt de ontwikkeling van een nieuwe game. Bekijk de trailer.
Selection Day (vandaag 28/12, Netflix) Familiedrama uit India over de zoons van een door cricket geobsedeerde vader. De serie volgt de jongste van de twee, die de sport enkel beoefent omdat zijn vader dat wil. Bekijk de trailer.
Instant Hotel (vandaag 28/12, Netflix) Australische realityshow van de makers van House Rules en My Kitchen Rules. Verschillende koppels die hun huis om hebben laten bouwen tot hotel moeten elkaar nu gaan beoordelen.
Yummy Mummies (vandaag 28/12, Netflix) Nog meer reality-tv uit Australië. In Yummy Mummies zien we hoe vier welgestelde vrouwen omgaan met hun zwangerschap en grootse plannen smeden voor hun leven als moeder.
Cold Feet (vandaag 28/12, NPO Start Plus) Komisch drama over een aantal dertigplussers in Manchester. Seizoen zes en zeven zijn al beschikbaar, maar nu voegt NPO Start Plus ook alle eerdere seizoenen toe. Bekijk de trailer.
Les Misérables (zondag 30/12, BBC One) Zesdelige miniserie naar het beroemde boek van Victor Hugo, maar deze keer niet verfilmd als musical. Met rollen voor Dominic West, Lily Collins en David Oyelowo. Bekijk de trailer.
Taylor Swift: Reputation Stadium Tour (maandag 31/12, Netflix) Netflix sluit het jaar af met muziek van Taylor Swift. Haar Reputation Stadium Tour was de best verkochte tour uit de Amerikaanse geschiedenis. Bekijk de trailer.
The Bridge (dinsdag 01/01, Videoland) De complete Scandinavische misdaadserie (in totaal zijn het vier seizoenen) komt naar Videoland. In de eerste reeks wordt er een lijk gevonden op de brug die Malmö verbindt met Kopenhagen.
The Bridge S04 (dinsdag 01/01, Netflix) Niet alleen Videoland pakt op nieuwjaarsdag uit met The Bridge. Op Netflix zijn de eerste drie seizoenen al beschikbaar, maar ook het vierde seizoen wordt nu toegevoegd. Lees hier meer.
How to get Away with Murder S04 (dinsdag 01/01, Netflix) Thrillerserie met Viola Davis (Widows). Ze speelt een docent strafrecht die met een aantal van haar studenten verwikkeld raakt in moordmysteries. Lees hier meer.
Comedians of the World (dinsdag 01/01, Netflix) Tientallen komieken van over de hele wereld betreden het podium. Met Nederlandse inbreng van Martijn Koning, Soundos El Ahmadi en Rayen Panday. Lees hier meer.
A Series of Unfortunate Events S03 (dinsdag 01/01, Netflix) Graaf Olaf (Neil Patrick Harris) probeert drie weeskinderen van hun erfenis te beroven. De tv-verfilming van de boekenreeks is nu helemaal klaar. Bekijk de trailer.
Overspel (dinsdag 01/01, Netflix) Thrillerserie die eerder al eens werd uitgezonden door de NPO. Het verhaal draait om de affaire tussen fotografe Iris Hoegaarde (Sylvia Hoeks) en advocaat Willem Steenhouwer (Fedja van Huêt).
Als de dijken breken (dinsdag 01/01, Netflix) Naast Overspel komt er nog een NPO-serie naar Netflix. Als de dijken breken speelt zich af tijdens een watersnoodramp. Met rollen van onder anderen Loek Peters en Susan Visser.
Tidying Up with Marie Kondo (dinsdag 01/01, Netflix) Realityshow van de Japanse opruimexpert Marie Kondo. Ze helpt mensen met het sorteren van spullen die weggegooid moeten worden of juist in huis mogen blijven.
Pinky Malinky (dinsdag 01/01, Netflix) Eigenzinnige animatieserie gemaakt in de stijl van een mockumentary, die draait om het leven van het altijd positieve worstje Pinky Malinky en zijn twee menselijke vrienden Babs en JJ.
Luther S05 (dinsdag 01/01, BBC One en BBC First) Langverwacht vijfde seizoen van de misdaadserie met Idris Elba, die opnieuw een reeks lugubere moorden op moet lossen. Ruth Wilson keert terug als Alice. Bekijk de trailer.
Redbad (dinsdag 01/01, NPO 3) Het historische epos (met Gijs Naber in de titelrol) was dit jaar te zien in de bioscoop, maar werd ook opgesplitst in vier afleveringen, die vanaf 1 januari dagelijks te zien zijn op NPO 3. Bekijk de trailer.
The Brave (woensdag 02/01, Ziggo) Actieserie over militairen die achter vijandelijke linies de meest gevaarlijke missies moeten uitvoeren. Mike Vogel speelt de leider van het team en ook Anne Heche heeft een rol. Bekijk de trailer.
Delicious S02 (woensdag 02/01, NPO 1) In het tweede seizoen van de Britse serie moeten Gina (Dawn French uit French & Saunders) en Sam (Emilia Fox uit Silent Witness) ineens samen het restaurant runnen. Bekijk de trailer.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief