Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Kijktips voor het weekend: Amazing Stories, Guilty, The Protector en meer

  •  
05-03-2020
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
Guilty
Daarnaast kun je vanaf woensdag op Netflix kijken naar het derde seizoen van het bejubelde On My Block.
The Protector S03 (vrijdag 06/03, Netflix) Turkse actieserie waarin een jongen ontdekt dat hij deelt uitmaakt van een eeuwenoud geheim genootschap, dat Istanboel beschermt tegen kwade krachten. Lees de recensie.
Paradise PD S02 (vrijdag 06/03, Netflix) Grofgebekte animatieserie over een politiebureau waar veel agenten zich regelmatig ernstig misdragen. Afkomstig van het duo dat eerder Brickleberry maakte. Lees de recensie.
I Am Jonas (vrijdag 06/03, Netflix) Franse LGBTI-film over een man die wordt achtervolgd door een turbulent verleden. Hij denkt terug aan relatie die hij als tiener had met de zeer impulsieve Nathan. Lees de recensie.
Guilty (vrijdag 06/03, Netflix) Indiase dramafilm waarin een vrij onopvallende studente een populaire jongen op de universiteit beschuldigt van verkrachting. De vriendin van de jongen gaat op zoek naar de waarheid.
El silencio de la ciudad blanca (vrijdag 06/03, Netflix) Spaanse film waarin een detective een reeks moorden moet onderzoeken die lijken op de misdaden van een veroordeelde die op het punt staat weer vrij te komen.
Spenser Confidential (vrijdag 06/03, Netflix) Vijfde film van Mark Wahlberg en regisseur Peter Berg, waarin een ex-agent (Wahlberg) en een MMA-vechter (Winston Duke) stuiten op een complot. Lees de recensie.
Ugly Delicious S02 (vrijdag 06/03, Netflix) Realityshow waarin het draait om eten en reizen. Kok David Chang gaat samen met zijn vrienden overal ter wereld op zoek naar het lekkerste eten uit verschillende culturen.
Amazing Stories (vrijdag 06/03, Apple) Doorstart van de serie van Steven Spielberg - die hier terugkeert als producent - uit de jaren tachtig, waarin normale mensen in buitengewone situaties belanden. Lees de recensie.
Sitara: Let Girls Dream (zondag 08/03, Netflix) Korte animatiefilm voor het hele gezin. In het Pakistan van de jaren zeventig wil een 14-jarig meisje piloot worden, terwijl haar vader hele andere plannen voor haar heeft.
Marc Maron: End Times Fun (dinsdag 10/03, Netflix) Stand-up special van Marc Maron, bekend van zijn WTF-podcast en zijn rol in de Netflix-serie GLOW, die zich met een gezonde dosis humor voorbereidt op het einde.
Carmen Sandiego: To Steal or Not to Steal (dinsdag 10/03, Netflix) Interactieve animatie met Gina Rodriguez als dievegge Carmen Sandiego, die met hulp van de kijker haar gevangen genomen vrienden moet bevrijden.
On My Block S03 (woensdag 11/03, Netflix) Komisch tienerdrama over vier vrienden in een gevaarlijke buurt in Los Angeles. In het derde seizoen moeten ze een missie uitvoeren voor de leider van de Santos. Bekijk de trailer.
Dirty Money S02 (woensdag 11/03, Netflix) Documentaireserie over ware misstanden in de maatschappij. De makers onderzoeken schaamteloze voorbeelden van hebzucht en corruptie binnen verschillende grote bedrijven.
Q Ball (woensdag 11/03, Netflix) Documentaire over de verbindende werking van sport in de gevangenis van San Quentin. Geharde criminelen gaan op zoek naar verlossing en bouwen een band op tijdens het basketballen.
The Circle Brazil (woensdag 11/03, Netflix) Braziliaanse versie van de onlangs verschenen competitieve realityshow, waarin deelnemers elkaar enkel leren kennen door online profielen en strijden om een grote geldprijs.
9-1-1: Lone Star (woensdag 11/03, Fox) Spin-off van 9-1-1 met Rob Lowe als een ervaren commandant bij de brandweer die in Texas een nieuwe kazerne op moet bouwen. Lowe is te zien met Liv Tyler. Bekijk de trailer.
The Test: A New Era for Australia’s Cricket Team (donderdag 12/03, Amazon) Docu over het Australische cricketteam, dat in 2018 een rel veroorzaakte door het ‘geknoei met de bal’ incident, en zich wil herpakken.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief