Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Kersttracks: Gwen Stefani, The Decemberists en Hanson

  •  
20-12-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Gwen
Heb je genoeg van Mariah Carey en Chris Rea? Niet getreurd, er is dit jaar genoeg nieuwe kerstmuziek verschenen. De Lagarde tipt de drie opvallendste releases: Gwen Stefani, The Decemberists en Hanson.
Gwen Stefani – You make it feel like Christmas
No Doubt-zangeres Gwen Stefani werkt samen met countryzanger Blake Shelton op een lekker croonerig kerstliedje. Dat ouderwetse gevoel zorgt voor een herkenbaarheid die er wellicht voor gaat zorgen dat we deze track de komende jaren nog eens opzetten.
 
The Decemberists – Jesus Christ
Geen origineel kerstnummer, maar het origineel is obscuur genoeg om alsnog te verrassen. The Decemberists waagt zich aan ‘Jesus Christ’ van Big Star uit 1978. En dat doet de band rond Colin Meloy uitstekend.
  Hanson – Finally it’s Christmas
Jazeker, Hanson. De drie broers van ‘Mmmbop’ maken nog altijd muziek en – we hadden dit niet verwacht – dat doen ze niet onaardig. Het trio levert met ‘Finally it’s Christmas’ een prima rockend kerstnummer af. Goed genoeg om te vergeten dat je naar Hanson luistert.
 
Wil je onze eerdere suggesties nog eens terugluisteren? Abonneer je dan op onze playlist op Spotify!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief