Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Kees & Co: trailer voor het negende seizoen

  •  
25-03-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
53 keer bekeken
  •  
Kees & Co S09
Vanaf zaterdag wekelijks op RTL 4, maar daarnaast ook in zijn geheel vooruit te kijken op Videoland.
Dertien jaar na de laatste aflevering komt RTL alsnog met een negende seizoen van Kees & Co. Aan de start van de negende reeks komt Kees (Simone Kleinsma) net terug van een reis naar Spanje, waar ze haar dochter Anna heeft bezocht. Eenmaal thuis blijkt het hele huis plotseling te zijn overgenomen door haar zoon Rudie (Tibor Lukács vervangt de met acteren gestopte Robin Tjon Pian Gi) en zijn zwangere vriendin Coosje (Chantal Janzen). En Coosje heeft ook nog eens haar twee puberkinderen Annelot (Lizzy van Vleuten) en Lars (Maurits van Brakel) uit een vorig huwelijk bij haar ondergebracht. En dus moet Kees weer vol aan de bak om structuur aan te brengen in alle gezinschaos. Gelukkig krijgt ze daarbij wel af en toe hulp van buurvrouw Brenda (Plien van Bennekom).
Alle afleveringen van het negende seizoen van Kees & Co zijn vanaf 30 maart te bekijken op Videoland. De serie is vanaf die dag ook wekelijks te volgen op RTL 4.
Foto credit: Valentina Vos
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief