Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Kees & Co S09 onthult eerste beelden

  •  
07-03-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
69 keer bekeken
  •  
Kees & Co S09
Bekijk Simone Kleinsma en Chantal Janzen in de teaser voor de sitcom die deze maand weer van start gaat.
Ruim tien jaar na de laatste aflevering komt Kees & Co terug met een negende seizoen, waarvan de eerste afleveringen eind deze maand te zien zijn bij Videoland. Aan de start van de nieuwe reeks komt Kees (Simone Kleinsma) terug van een reis naar Spanje, waar ze haar dochter Anne heeft bezocht. Tot haar grote schrik blijkt het huis te zijn overgenomen door zoon Rudie (Tibor Lukács) en diens zwangere vriendin Coosje (Chantal Janzen). Coosje heeft bovendien ook nog haar twee puberkinderen uit een vorige relatie bij haar in huis ondergebracht. In de teaser zien we hoe Kees voor het eerst kennismaakt met de vriendin van haar zoon, maar de serie introduceert nog een ander nieuw personage: Plien van Bennekom (Koefnoen) speelt de nieuwe buurvrouw.
Alle afleveringen van het negende seizoen van Kees & Co zijn vanaf 30 maart te bekijken op Videoland. De serie is vanaf die dag wekelijks te volgen op RTL 4.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief