Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Jessica Jones: trailer voor het derde seizoen

  •  
06-06-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Jessica Jones S03
Het nieuwe seizoen verschijnt op 14 juni en daarna is het helemaal klaar wat betreft Marvel-series op Netflix.
In het derde seizoen van de Marvel-serie krijgt Jessica Jones (Krysten Ritter) te maken met een psychopaat die haar volledig ten gronde wil richten. Om hem te kunnen verslaan zal ze eerst haar relatie met Trish (Rachael Taylor) moeten zien te herstellen. Een tragisch verlies maakt echter duidelijk dat ze tegenstrijdige ideeën hebben over heldendom. In de finale van het tweede seizoen werd gehint naar mogelijke superkrachten van Trish, die in de comics verandert in Hellcat. In de trailer wordt ze door Jessica dan ook gekscherend 'super catburglar' genoemd. Naast de trailer voor het derde seizoen verscheen er onlangs ook een featurette met een blik achter de schermen. Daarin zien we hoe hoofdrolspeler Ritter achter de camera haar debuut maakt als regisseur.
Het derde seizoen van Jessica Jones verschijnt 14 juni op Netflix. Er zal geen vierde seizoen meer komen, want alle Marvel-series van Netflix zijn inmiddels gecanceld.
https://www.youtube.com/watch?v=ThnQv322rHM&t=6s https://www.youtube.com/watch?v=EVItgluTbvQ&t=88s
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief