Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Jessica Jones: teaser trailer voor tweede seizoen

  •  
21-02-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Jessica Jones S02
Jessica Jones (Krysten Ritter) doet alles op haar eigen manier in de nieuwe teaser trailer voor haar Netflix-serie.
De opvliegende privé-detective die niet vies is van een glas whiskey keert 8 op maart weer terug met dertien nieuwe afleveringen. Het personage werd eind 2016 geïntroduceerd in het eerste seizoen van Luke Cage en was na het eerste seizoen van haar eigen serie ook te zien in The Defenders. Over verhaallijn van het tweede seizoen van Jessica Jones wordt redelijk geheimzinnig gedaan; de nieuwe teaser trailer blikt vooral terug op het eerste seizoen en bevat - in tegenstelling tot de vorige trailer - niet heel veel nieuwe beelden. Zo is het nog altijd niet duidelijk wie deze keer aantreedt als de 'big bad', hoewel David Tennant straks op één of andere manier terug zal keren als Jessica's aartsvijand Kilgrave. Daarnaast krijgt Janet McTeer (Battle Creek) dit seizoen een belangrijke bijrol als een nog niet bekend gemaakt personage.
Jessica Jones is de eerste Marvel-serie van Netflix die in 2018 wordt hervat. Later dit jaar keert ook Daredevil terug naar Netflix met het derde seizoen van zijn serie.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief