Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Jessica Jones S03 onthult teaser en datum

  •  
28-05-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Jessica Jones S03
Het derde en laatste seizoen van de Marvel-serie verschijnt over iets meer dan twee weken op Netflix.
Hoewel alle Marvel-series van Netflix (van Daredevil tot en met The Punisher) inmiddels gecanceld zijn, zit er nog steeds een derde (en dus laatste) seizoen van Jessica Jones aan te komen. De laatste reeks afleveringen gaat op 14 juni in première. Dit keer krijgt Jessica Jones (Krysten Ritter) te maken met een intelligente psychopaat die haar probeert neer te zetten als een fraudeur. Om hem tegen te kunnen houden zal ze haar gebroken relatie met Trish Walker (Rachael Taylor) moeten zien te lijmen. Een verwoestend verlies onthult echter hun tegenstrijdige ideeën over heldendom (gaat Trish dit seizoen veranderen in Hellcat?) en zet de twee vrouwen op een ramkoers die hun levens voorgoed zal veranderen. Melissa Rosenberg (Dexter) trad opnieuw aan als showrunner.
Jessica Jones S03 is vanaf 14 juni te zien op Netflix. Het seizoen bestaat weer uit dertien afleveringen. Lees ook de recensie van de  start van het tweede seizoen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief