Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Jessica Jones S02: Netflix onthult nieuwe trailer

  •  
07-02-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Jessica Jones S02
Jessica Jones gaat in het tweede seizoen van haar Netflix-serie op zoek naar de oorsprong van haar superkrachten.
De door Krysten Ritter ( Breaking Bad ) gespeelde privé-detective was vorig jaar voor het laatst te zien in de cross-over The Defenders , maar dit jaar staat ze er weer alleen voor. In de tweede reeks pakt ze een nieuwe zaak aan, waarvoor ze met frisse tegenzin in haar eigen verleden (en dat van haar ouders) moet graven. Bijrollen zijn er voor Rachael Taylor, Eka Darville en Carrie-Anne Moss, plus nieuwkomers als Janet McTeer en J.R. Ramirez. Daarnaast zal ook David Tennant ( Broadchurch ) op één of andere manier weer terugkeren als Kilgrave. Melissa Rosenberg ( Dexter , Red Widow) bleef voor het tweede seizoen aan als showrunner. Rosenberg wilde voor seizoen twee het aantal vrouwelijke regisseurs opschroeven en kreeg van Netflix en Marvel uiteindelijk toestemming om elke aflevering door een vrouw te laten regisseren.
Het tweede seizoen van Jessica Jones bestaat opnieuw uit dertien afleveringen. Vanaf 8 maart kun je ze allemaal aan één stuk door bekijken op Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief