Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Jessica Jones krijgt derde seizoen

  •  
13-04-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
57 keer bekeken
  •  
Jessica Jones S02
Krysten Ritter keert nogmaals terug als de cynische privé-detective uit de stripboeken van Marvel Comics.
Jessica Jones markeerde de eerste keer dat Marvel een serie of film (sorry Black Widow) maakte met een vrouwelijke superheld in de hoofdrol. In het eerste seizoen moest ze afrekenen met een aantal trauma's uit haar verleden, waarbij ze oog in oog kwam te staan met de manipulatieve Kilgrave (David Tennant). In de tweede reeks dook ze met frisse tegenzin in haar eigen verleden (en dat van haar door Janet McTeer gespeelde moeder) om de oorsprong van haar superkrachten te achterhalen. Naar verwachting keren straks ook acteurs Rachael Taylor (Trish Walker), Eka Darville (Malcolm Ducasse) en Carrie-Anne Moss (Jeri Hogarth) terug voor het derde seizoen, evenals showrunner Melissa Rosenberg (Dexter). Later dit jaar verschijnen eerst nog het tweede seizoen van Luke Cage en het derde seizoen van Daredevil.
Wanneer Jessica Jones S03 in première gaat is nog niet bekend. In de tussentijd kun je Krysten Ritter op Netflix nog bekijken in Don't Trust the B---- In Apartment 23.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief