Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Jack Ryan nu al zeker van tweede seizoen

  •  
25-04-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Jack Ryan
Vier maanden voor de première van het eerste seizoen besluit Amazon de Tom Clancy-verfilming te verlengen.
De door Clancy bedachte titelheld Jack Ryan is een simpele analist bij de CIA, die in het eerste seizoen van deze moderne tv-update naar Jemen wordt gestuurd, waar hij tot zijn grote schrik ook veldwerk moet verrichten. In het tweede seizoen reist het personage naar Zuid-Amerika, waar hij geconfronteerd wordt met de machthebbers binnen een gevaarlijk regime. Ryan wordt deze keer gespeeld door John Krasinski ( The Office ), die onlangs uitstekende kritieken ontving voor zijn film A Quiet Place. De rol werd eerder vertolkt door onder anderen Harrison Ford, die het in de film Clear and Present Danger aan de stok kreeg met de Zuid-Amerikaanse drugskartels. Wendell Pierce (Suits) is in het tweede seizoen opnieuw te zien als James Greer en ook showrunners Carlton Cuse (Lost) en Graham Roland (Fringe) keren terug.
Het eerste seizoen van Jack Ryan is vanaf 31 augustus te zien bij Amazon Prime. De opnamen van seizoen twee starten deze zomer in Europa, Zuid-Amerika en de VS.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief