Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Jack Ryan: nieuwe blik op thriller van Amazon

  •  
31-01-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
53 keer bekeken
  •  
Jack Ryan
Amazon gaf alvast de Super Bowl-reclame van hun aankomende Jack Ryan-serie met John Krasinski vrij.
Aangezien zendtijd tijdens de Super Bowl niet goedkoop is (Netflix debuteerde vorig jaar een spotje voor Stranger Things tijdens het evenement) lijkt Amazon vol in te zetten op hun nieuwe adaptatie van de Tom Clancy-boeken. Toch is de serie niet direct gebaseerd op een boek van Clancy. De Koude Oorlog (denk aan het eveneens verfilmde The Hunt for Red October) werd voor de tv-versie namelijk vervangen door de 'War on Terror'. Jack Ryan is nog wel Jack Ryan; een CIA-analist met een saaie kantoorbaan die plots op een levensgevaarlijke plek veldwerk uit moet voeren. De serie introduceert ook Wendell Pierce ( Suits , The Wire ) als James Greer, die in de films met Alec Baldwin en Harrison Ford gespeeld werd door James Earl Jones. De tv-verfilming is afkomstig van Carlton Cuse (Lost) en Graham Roland (Fringe).
Hoewel de reclamespot zelf enkel de maand onthult, heeft Amazon inmiddels bevestigd dat de serie dit jaar op 31 augustus in première gaat.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief