Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Iron Fist: teaser voor het tweede seizoen

  •  
29-07-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Iron Fist
De beelden onthullen Danny Rand (Finn Jones) met het klassieke Iron Fist-masker uit de stripverhalen.
Een nieuwe teaser voor het tweede seizoen van Iron Fist laat doorschemeren dat we in de komende afleveringen wat meer van zijn voorgeschiedenis gaan zien. In het filmpje lopen Danny Rand (Finn Jones) en Colleen Wing (Jessica Henwick) over straat, terwijl Danny geplaagd wordt door een herinnering aan zijn training in K’un-L’un, waarin hij en een onbekende tegenstander elkaar tot pulp slaan. We zien het personage dan ook even met het gele masker, een onderdeel van het klassieke Iron Fist-outfit uit de strips. Een groot deel van de cast van Iron Fist komt straks terug voor het tweede seizoen, hoewel showrunner Scott Buck werd vervangen door M. Raven Metzer. Metzer schreef eerder aan series als Sleepy Hollow en Falling Skies en heeft als scenarist van de Elektra-film uit 2005 ook al wat ervaring in het comicbook-genre.
Het tweede seizoen van Iron Fist is vanaf 7 september te streamen op Netflix. Iron Fist was onlangs nog te zien in een aflevering van het tweede seizoen van Luke Cage.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief