Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Insecure: trailer en datum voor vierde seizoen

  •  
13-03-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Insecure S03
De komische dramaserie van HBO keert volgende maand terug met tien nieuwe afleveringen.
Zender HBO onthulde de trailer voor het vierde seizoen van Insecure. Het komische drama volgt de levens van twee jonge zwarte vrouwen (Issa Rae en Yvonne Orji), die telkens in zeer ongemakkelijke situaties verzeild raken. Dit seizoen heeft Issa (Rae) een project waar ze erg gepassioneerd over is, terwijl Molly (Orji) voor het eerst een echte relatie aangaat. Rae is eveneens de bedenker van Insecure - gebaseerd op haar eigen webserie Awkward Black Girl - dat ze ontwikkelde in samenwerking met Larry Wilmore (The Daily Show). Momenteel werkt ze (lees ook ons interview met de actrice) tevens aan een andere serie voor HBO. Daarnaast maakt Prentice Penny, die als schrijver en regisseur aan Insecure werkt, binnenkort zijn filmdebuut met Uncorked op Netflix.
Het vierde seizoen van Insecure gaat in Amerika op 12 april in première bij HBO. Vermoedelijk gaat de reeks niet lang daarna ook van start bij Ziggo Movies & Series.
Update: Insecure S04 is vanaf 13 april wekelijks te zien bij Ziggo.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief