Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

House Targaryen-prequel in de maak bij HBO

  •  
13-09-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Game of Thrones 804
De spin-off van Jane Goldman blijkt niet de enige Game of Thrones-pilot waar HBO nu mee bezig is...
Volgens de website Deadline staat HBO op het punt om groen licht te geven aan een pilot voor een Game of Thrones-prequel over het uiteenvallen van House Targaryen. De proefaflevering komt van Ryan Condal (Colony) en George R.R. Martin (Game of Thrones) zelf. Het verhaal speelt zich 300 jaar voor de gebeurtenissen in Game of Thrones af en volgt het begin van het einde van de Targaryans: aan de start van de originele serie zijn er slechts twee (hoewel later blijkt drie) Targaryans over. Er is ook al een pilot voor een andere prequel ( lees hier meer ) opgenomen, die geschreven werd door George R.R. Martin en Jane Goldman (X-Men: First Class). In mei van dit jaar liet Martin weten dat 'drie van de vijf' prequels waar HBO mee bezig is steeds concreter worden.
Game of Thrones werd onlangs genomineerd voor maar liefst 23 Emmy's. Daarnaast tekenden de showrunners van de serie onlangs nog een exclusief contract bij Netflix.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief