Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

House of Cards S06 onthult trailer

  •  
08-10-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
House of Cards S06
De eerste vrouwelijke president van Amerika (Robin Wright) komt van alle kanten onder vuur te liggen.
In het zesde en laatste seizoen van House of Cards neemt Robin Wright het stokje over van de ontslagen Kevin Spacey. De weg naar dat scenario lag al enigszins open, want het vijfde seizoen eindigde met Claire Underwood (Wright) als de kersverse president van de Verenigde Staten. Claire krijgt in het zesde seizoen te maken met Bill en Annette Shepherd (Greg Kinnear en Diane Lane), een broer en zus die deel uitmaken van één van de meest invloedrijke families in Amerika. Cody Fern ( American Crime Story , American Horror Story ) geeft gestalte aan Duncan Shepherd, de ambitieuze zoon van Annette. Verder zijn oudgedienden Michael Kelly (als Doug Stamper) en Jayne Atkinson (als Cathy Durant) weer van de partij. Het personage van Kelly krijgt straks mogelijk ook een eigen spin-off.
Het laatste seizoen van House of Cards is vanaf 2 november te zien op Netflix. De serie werd bedacht door Beau Willimon, die nu voor Hulu bezig is met The First.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief