Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Homeland: serie eindigt na achtste seizoen

  •  
07-08-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Homeland S06
Het achtste en laatste seizoen van Homeland gaat volgend jaar juni in première op de Amerikaanse televisie.
Zender Showtime maakte bekend dat het einde van Homeland nu definitief in aantocht is. Showtime-president David Nevins kondigde namelijk aan dat de serie na het achtste seizoen ten einde komt, waarbij hij wel benadrukt dat er absoluut geen sprake is van een 'cancellation'. Volgens Nevins heeft de zender het besluit namelijk genomen in goed overleg met actrice Claire Danes en Homeland-showrunner Alex Gansa. Gansa liet in 2016 al weten dat hij zijn serie graag wilde laten eindigen na het achtste seizoen, hoewel Showtime volgens hem het definitieve besluit zou moeten nemen. Claire Danes gaf vorig jaar aan dat zij na het achtste seizoen sowieso afscheid zou nemen van de serie, maar zette de deur naar meer vervolgens toch weer op een kier. Showtime heeft die deur nu alsnog zelf dichtgedaan.
Het achtste seizoen van Homeland gaat juni 2019 in première. Waar de nieuwe reeks zich afspeelt is nog niet bekend, maar Carrie zou straks mogelijk afreizen naar Israël.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief