Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Homeland S08 speelt zich af in Afghanistan

  •  
07-01-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
52 keer bekeken
  •  
Homeland
Na twee seizoenen op Amerikaanse bodem zou de actie weer verplaatst worden naar het Midden-Oosten.
Volgens de website TVLine speelt het achtste en laatste seizoen van Homeland zich af in Afghanistan. De opnamen van de serie zelf zullen echter plaatsvinden in Marokko. Showrunner Alex Gansa wilde oorspronkelijk Israël als setting voor het laatste seizoen, maar volgens de website is het toch Afghanistan geworden. Het vierde seizoen van Homeland opende destijds eveneens in Afghanistan, Carrie was toen gestationeerd in Kabul, terwijl de opnamen destijds plaatsvonden in Kaapstad, Zuid-Afrika. Het verhaal van het achtste seizoen wordt nog geheim gehouden, maar naar verluidt wordt er aan de start weer een tijdsprong gemaakt. In de finale van het zevende seizoen werd een aangeslagen Carrie weer vrijgelaten, nadat ze zeven maanden in een Russische gevangenis had gezeten.
De opnamen van het achtste seizoen van Homeland gaan begin februari van start. De laatste reeks zou komende zomer (in Amerika althans) in première moeten gaan.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief