Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Homecoming: serie met Julia Roberts

  •  
14-09-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
274 keer bekeken
  •  
Homecoming poster
Het eerste tv-uitstapje van de Oscarwinnares is deze nieuwe 'mindbender' van de maker van Mr. Robot.
De psychologische thriller Homecoming draait om Heidi Bergman (Julia Roberts), een welzijnswerker in dienst bij een speciale overheidsinstantie die getraumatiseerde soldaten voorbereidt op een terugkeer in de maatschappij. Ze heeft te maken met de jonge soldaat Walter Cruz (Stephan James) en haar ambitieuze baas Colin Belfast (Bobby Cannavale). Bergman maakt uiteindelijk een carrièreswitch, maar vier jaar later staat er iemand van de overheid (Shea Whigham) voor de deur met vragen over haar vertrek, waarna ze begint te twijfelen aan haar eigen herinneringen met betrekking tot haar werk daar. Homecoming werd gebaseerd op de gelijknamige podcast, waarin Catherine Keener ( Kidding ) te horen was als Bergman. De serie is afkomstig van Sam Esmail, de bedenker van Mr. Robot (ook met Bobby Cannavale), dat na het vierde seizoen ten einde zal komen.
Homecoming gaat op 2 november in première op Amazon Prime. Julia Roberts is momenteel ook bezig met de nieuwe miniserie Today Will Be Different van HBO.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief