Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Hinterland S03 gaat 9 mei van start op NPO 1

  •  
09-04-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
105 keer bekeken
  •  
Hinterland S03
Volgende maand gaat de NPO verder met de Britse detectiveserie die zich afspeelt in het achterland van Wales.
In het grauwe kustplaatsje Aberystwyth hebben inspecteurs Tom Mathias (Richard Harrington, onlangs op Netflix te zien in Requiem ) en Mared Rhys (Mali Harries) genoeg werk voor handen. Na het dramatische einde van het tweede seizoen heeft Mathias echter veel moeite om zijn oude leven weer op te pakken. Maar ondertussen krijgt hij wel weer gewoon te maken met de meest uiteenlopende zaken, zoals de brute moord op een geestelijke, een jongen die door zijn eigen vader ontvoerd is en de vondst van een lijk in een ondiep graf. Ondertussen moet Sian Owen (Hannah Daniel) onderzoek doen naar de aanval op Mathias aan het einde van het tweede seizoen, maar een onafhankelijke inspecteur bemoeilijkt de zaak. En wanneer er een nieuw lijk opduikt, wordt Mathias ook nog eens zelf aangemerkt als verdachte.
Het derde seizoen van Hinterland is vanaf woensdag 9 mei wekelijks te zien op NPO 1. De eerdere twee seizoenen van de serie zijn momenteel ook te zien op Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief