Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

High Maintenance: trailer voor derde seizoen

  •  
26-12-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
High Maintenance S03
De komische HBO-serie over een anonieme wietdealer is in Nederland te zien bij Ziggo Movies & Series.
High Maintenance begon als webserie, maar werd daarna door HBO naar televisie gehaald. De serie werd bedacht door Ben Sinclair en Katja Blichfeld, waarbij Sinclair ook nog zelf de hoofdrol speelt. Hij is te zien als een wietdealer in New York, enkel bekend als 'the guy', en voorziet daar de meest uiteenlopende klanten van softdrugs. The guy is de enige constante factor in de serie, want via hem wordt in elke aflevering een portret geschetst van een nieuwe persoon of een groep mensen, hoewel in het derde seizoen wederom een rolletje is weggelegd voor Amy Ryan (The Office), die ook te zien was in seizoen één. Daarnaast bevat de reeks een gastoptreden van Guillermo Diaz, bekend van de wietfilm Half Baked met Dave Chappelle.
High Maintenance S03 (negen afleveringen) gaat 20 januari in Amerika in première en is hier in Nederland vanaf 21 januari wekelijks te zien op Ziggo Movies & Series.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief