Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Here and Now: nieuw familiedrama met Holly Hunter en Tim Robbins

  •  
15-01-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
52 keer bekeken
  •  
Here and now
Alan Ball (Six Feet Under, Tue Blood) strikte twee Oscarwinnaars voor zijn nieuwe serie Here and Now.
Tim Robbins (Mystic River) en Holly Hunter (The Piano) staan in Here and Now aan het hoofd van een multiraciaal gezin. Kristen (Sosie Bacon, de dochter van Kyra Sydgwick en Kevin Bacon, onlangs nog te zien in 13 Reasons Why ) is hun biologische kind, terwijl hun adoptiekinderen Ashley (Jerrika Hinton uit Grey's Anatomy ), Duc (Raymond Lee uit Mozart in the Jungle ) en Ramon (Daniel Zovatto uit Fear the Walking Dead ) afkomstig zijn respectievelijk Somalië, Vietnam en Colombia. De serie wordt omschreven als een 'tragikomische meditatie op de verdeeldheid in het hedendaagse Amerika, gezien door de ogen van mensen met verschillende achtergronden'. Naast het multiraciale gezin is er ook aandacht voor een Moslimgezin, waarvan de vader werkzaam is als psychiater en een van de geadopteerde kinderen behandelt.
Here and Now is vanaf 11 februari te zien op HBO, de zender waar showrunner Alan Ball ( American Beauty ) eerder al zijn series Six Feet Under en True Blood onderbracht. Vanaf 12 februari is Here and Now bij ons te zien op Ziggo.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief