Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

HBO blikt vooruit op televisiejaar 2017

  •  
07-12-2016
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Premiere Of Walt Disney Pictures' "Oz The Great And Powerful" - Arrivals
HBO blikt vooruit op de series die in 2017 gaan debuteren of terugkeren. Bekijk alvast een door de zender samengesteld teasertje.
Zo bevat het voorproefje de eerste beelden van The Deuce, de nieuwe serie van David Simon, eerder op HBO verantwoordelijk voor onder meer The Wire en Treme. The Deuce gaat over de opkomst van de porno-industrie in de jaren zeventig en heeft een dubbelrol voor James Franco. Een andere blikvanger in het filmpje is Wizard of Lies, een tv-film over de veroordeelde fraudeur Bernie Madoff, met rollen voor Robert De Niro en Michelle Pfeiffer. Andere nieuwe series die voorbijkomen – maar waar we al wel eerder iets van zagen – zijn onder meer Big Little Lies , The Young Pope en Crashing , plus de documentaire Beware the Slenderman. HBO kocht ook comedy-specials van T.J. Miller, Jerrod Carmichael en George Lopez aan. De zender zag komiek Chris Rock onlangs overstappen naar Netflix, waar ook Dave Chappelle zijn stand-up shows gaat vertonen.
Westworld ontbreekt in het filmpje, dus het lijkt waarschijnlijk dat die serie pas in 2018 weer terugkomt. De overige series die in ieder geval wel in 2017 al terugkeren zijn Girls , Ballers , Veep , Vice Principals , Silicon Valley , The Leftovers , Curb Your Enthusiasm , Game of Thrones , Insecure en Divorce.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief