Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Hawkeye-serie met Jeremy Renner in de maak

  •  
10-04-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
72 keer bekeken
  •  
Hawkeye
Renner keert later deze maand ook weer terug als Hawkeye in de nieuwe bioscoopfilm Avengers: Endgame.
Volgens de website Variety is Hawkeye de volgende Avenger die straks een eigen tv-serie gaat krijgen op Disney+ , de aanstaande VOD-dienst van Disney. Jeremy Renner zal ook op het kleine scherm gestalte geven aan Clint Barton aka Hawkeye. Naast zijn rol als Hawkeye in de Marvel-films , is Renner ook bekend van films als The Hurt Locker en The Town. Zijn Marvel-personage was niet te zien in Avengers: Infinity War , maar duikt later deze maand wel weer op in de film Avengers: Endgame. Naar verluidt geeft Barton in zijn tv-serie, die zou bestaan uit zes tot acht afleveringen, het stokje door aan Kate Bishop, die in de stripboeken uiteindelijk de opvolger werd van Hawkeye. De Hawkeye-serie wordt geproduceerd door Kevin Feige, de grote architect van de Marvel-films.
Hawkeye is niet de enige Avenger die straks een eigen tv-serie op Disney+ krijgt: er wordt ook gewerkt aan series over Loki , Bucky en Falcon en Scarlet Witch en Vision.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief