Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Grey's Anatomy zeker van vijftiende seizoen

  •  
23-04-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Grey's Anatomy
De ziekenhuisserie van Shonda Rhimes (Scandal) is veertien jaar later nog steeds een enorm kijkcijferkanon.
Het vijftiende seizoen van Grey's Anatomy leek daarom al geruime tijd onvermijdelijk. Ook Ellen Pompeo (Meredith Grey in de serie) verlengde onlangs al haar eigen contract. Het veertiende seizoen van Grey's Anatomy wordt in Nederland uitgezonden door NET 5, dat de serie deze maand echter zonder waarschuwing van de buis haalde en verving door een tweetal reality-shows. Na een stortvloed aan boze reacties van fans, beloofde de zender het veertiende seizoen op dinsdag 1 mei (21.30 uur) alsnog te hervatten. Later in het huidige seizoen zal actrice Geena Davis ( The Exorcist ) voor het eerst sinds 2015 terugkeren als Dr. Nicole Herman. Haar komst lijkt iets te maken te hebben met het eerder aangekondigde vertrek van Jessica Capshaw en Sarah Drew, die straks niet zullen terugkeren voor het vijftiende seizoen.
Wanneer het vijftiende seizoen op tv verschijnt is niet bekend. Capshaw en Drew zijn volgens de makers de enige vaste castleden die Grey's Anatomy gaan verlaten.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief