Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Grey's Anatomy: seizoen twintig gaat in april van start op Net5

  •  
14-02-2024
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
27195 keer bekeken
  •  
greys-anatomy_6BbzQ1

© ABC

Jessica Capshaw keert in het nieuwe seizoen van de door Shonda Rhimes (Bridgerton) bedachte serie terug als dokter Arizona Robbins.

De premièredatum van het twintigste seizoen van Grey's Anatomy is bekendgemaakt door Net5: de nieuwe reeks gaat dinsdag 9 april van start op televisie. Grey's Anatomy draait om de levens en carrières van de medewerkers van een ziekenhuis in Seattle. De opnamen van het twintigste seizoen liepen vorig jaar vertraging op door de stakingen in Hollywood, waardoor de nieuwe reeks bestaat uit tien afleveringen. Ellen Pompeo (Meredith Grey) is naar verluidt in vier van de tien afleveringen te zien. Verder zal Kelly McCreary (Maggie Pierce) helemaal ontbreken, terwijl Jessica Capshaw voor het eerst sinds seizoen veertien terugkeert als dokter Arizona Robbins. Meg Marinis, die sinds het derde seizoen bij de serie betrokken is, werd aangesteld als de nieuwe showrunner. Shonda Rhimes (Bridgerton) is de bedenker en producent.

Update: volgens Net5 is de première met een week uitgesteld tot dinsdag 16 april.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief