Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Grey's Anatomy komt in januari terug naar Ziggo

  •  
15-12-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Grey's Anatomy
Vlak voor de première van seizoen zestien op Net5 komen alle eerdere seizoenen weer beschikbaar op vod.
Goed nieuws voor de fans van Grey's Anatomy: alle huidige seizoenen, en dat is inclusief het nog nooit eerder op vod beschikbaar gestelde vijftiende seizoen , worden op 6 januari 2020 (opnieuw) toegevoegd aan het aanbod van Ziggo Movies & Series, precies een dag voordat het zestiende seizoen op 7 januari op tv in première gaat op Net5. In seizoen vijftien zien we een aantal nieuwe gezichten: Atticus Lincoln (Chris Carmack), die een oogje heeft op Meredith, en Nico Kim (Alex Landi), de eerste mannelijke, homoseksuele dokter in de serie. De vijftiende reeks moet het wel stellen zonder actrices Jessica Capshaw (Dr. Arizona Robbins) en Sarah Drew (Dr. April Kepner), die allebei afscheid namen van de door Shonda Rhimes bedachte ziekenhuisserie.
Grey's Anatomy was in Nederland voorheen ook te zien bij Videoland. Of de serie begin volgend jaar ook daar weer opnieuw beschikbaar komt is nog niet bekend.
Update: Videoland heeft inmiddels bevestigd dat de eerste vijftien seizoenen vanaf 6 januari ook daar weer (opnieuw) te zien zijn.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief