Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Grey's Anatomy komt op 7 januari naar Videoland

  •  
18-12-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Grey's Anatomy
Alle huidige seizoenen van de ziekenhuisserie worden volgende maand opnieuw beschikbaar gesteld.
Grey's Anatomy werd bedacht door Shonda Rhimes (Scandal), die inmiddels een contract heeft getekend bij Netflix. De ziekenhuisserie, waarin net zoveel aandacht wordt besteed aan de (liefdes)levens van het personeel dan aan de mensen die ziek zijn, is veertien jaar later nog steeds een groot kijkcijferkanon. Videoland maakte bekend dat alle veertien seizoenen (dus inclusief de eerste seizoenen met onder anderen Sandra Oh, Patrick Dempsey en Katherine Heigl) op 7 januari weer aan het VOD-aanbod worden toegevoegd. Het veertiende seizoen was eerder dit jaar nog te zien op NET 5, waar je vanaf 8 januari kunt kijken naar het vijftiende seizoen. Het vijftiende seizoen moet het wel doen zonder de inmiddels vertrokken castleden Jessica Capshaw en Sarah Drew.
De vijftiende reeks van Grey's Anatomy is in Amerika nu acht afleveringen diep, maar zit wel even in een winterstop. Op 17 januari wordt de reeks in Amerika weer hervat.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief