Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Greenleaf S03 verschijnt op 22 november

  •  
01-11-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Greenleaf S03 poster
Er komen nieuwe afleveringen van de door Oprah Winfrey geproduceerde dramaserie naar Netflix.
Greenleaf volgt het wel en wee van een kerkgemeenschap in de Amerikaanse stad Memphis. De kerk wordt geleid door de familie Greenleaf, met aan het hoofd bisschop James (Keith David uit The Thing ) en zijn vrouw Mae (Lynn Whitfield). Merle Dandrige speelt Grace Greenleaf, hun ooit verloren maar inmiddels teruggekeerde dochter, en producent Oprah Winfrey heeft een bijrol als de flamboyante zuster van Mea. In de derde reeks staat het huwelijk tussen James en Mae op instorten. Als klap op de vuurpijl zorgt een rekening van de belastingdienst er ook nog eens voor dat de toekomst van de kerkgemeenschap in gevaar komt. Greenleaf werd bedacht door Craig White (Dirty Sexy Money) en is in Amerika te zien op OWN, de televisiezender van Oprah Winfrey. 
Het derde seizoen van Greenleaf is in Nederland vanaf 22 november te bekijken op Netflix. De serie is ook verlengd met een vierde seizoen, dat in 2019 van start gaat.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief